Functional Analyst 🖥️

Bij BLR Consultancy streven we naar betrouwbaarheid, groei en innovatie. Wij bieden hoogwaardige consultancydiensten aan onze klanten en consultancypartners, met een sterke focus op IT-consultants. Onze kernwaarden omvatten betrouwbaarheid, leergerichtheid, resultaatgerichtheid, samenwerking en innovatie.

Title: Functional Analyst
Project Location(s): Antwerpen, België
Experience: > 2 jaar erv
Compensation: Payroll/ Freelance

Jobinhoud

Als Functioneel Analist vorm je de schakel tussen gebruikers en het technische team. Door het organiseren van workshops en gesprekken met het business- en het development team maak je je snel vertrouwd met het business domein van de klant. Je probeert ook een zicht te krijgen op de achterliggende non-functionele requirements.

Je bouwt snel een inzicht op in de noden van de klant en durft daarbij verder te denken dan wat de klant vraagt. Je vraagt door naar de probleemstellingen en doelstellingen die de klant wil bereiken, ook wanneer de klant zelf al een oplossing in zijn hoofd heeft. Je ben een expert in het out-of-the-box denken.  Je past op een pragmatische manier de juiste technieken toe volgens de noden van de klant.

Verantwoordelijkheden ⚖️

Je vormt de schakel tussen gebruikers en het technische team.

Je organiseert workshops.

De business van de klant is ook jouw business.

Je hebt oog voor detail en ook voor wat niet duidelijk zichtbaar is.

Je denkt in functie van de klant, maar ook verder dan de klant.

Kwalificaties ✔️

Je hebt minstens 2 jaar ervaring als functioneel analist.

Idealiter ben je al in aanraking gekomen met één of meerdere van de volgende domeinen: integratie, information management, customer & user experience.

Je bent gewoon om met modellen te werken (bv. UML, BPMN, …) en zaken visueel voor te stellen, zowel naar het business team als naar het technische team.

Je bent sterk in communicatie met verschillende soorten stakeholders.

Je hebt ervaring in een agile omgeving en beschikt over de gave om pragmatisch te werk te gaan, en houdt daarbij de lange termijn visie in het oog

Je hebt ervaring met het faciliteren van workshops.

Je bent gestructureerd, sterk analytisch en in staat prioriteiten te stellen. Je zoekt naar het goede niveau van abstractie en weet hoe ver je in detail moet gaan.

Ervaring met modelleertools is een plus maar geen must.

Een eerdere ervaring als software developer is een grote plus.

Aanbod 💰

Groei mee met ons: Stap in een rol vol uitdagingen binnen een hecht team, waar jouw groei hand in hand gaat met onze bedrijfsexpansie.

Teamwerk: Word deel van een team vol gedrevenheid en passie, waar elke dag inspireert.

Ontwikkelingskansen: Wij bieden een pad vol mogelijkheden voor zowel jouw persoonlijke als professionele ontwikkeling.

Belonend Pakket: Geniet van een aantrekkelijk salaris, inclusief bedrijfswagen, tankkaart, laptop, maaltijdcheques, samen met diverse andere voordelen die jouw harde werk waarderen.

Werkomgeving: Werk in een omgeving die innovatie ademt en dagelijks inspiratie biedt.

Voel jij de drive? Zie jij jezelf al schitteren als onze nieuwe consultant, een rol waarin je jouw passie en talent volop kan inzetten? Ben je klaar om jouw unieke bijdrage te leveren aan ons groeiende succesverhaal? Laat van je horen – wij wachten op jou!

🚀 Grijp je kans!

    .doc, .docx, .odt, .pdf / max. 5 mb

    .doc, .docx, .odt, .pdf / max. 5 mb

    Wij zetten ons in voor het verbeteren van uw online ervaring. Daarom gebruiken we op onze website cookies en verwerken we persoonlijke gegevens, met als doel om uw surfervaring te optimaliseren en te personaliseren.