IT Support 🌐

Bij BLR Consultancy streven we naar betrouwbaarheid, groei en innovatie. Wij bieden hoogwaardige consultancydiensten aan onze klanten en consultancypartners, met een sterke focus op IT-consultants. Onze kernwaarden omvatten betrouwbaarheid, leergerichtheid, resultaatgerichtheid, samenwerking en innovatie.

Title: IT Support
Project Location(s): Brussel, België
Experience: > 1 jaar ervaring
Compensation: Payroll/ Freelance

Jobinhoud

Als Support/System Engineer binnen het Service Desk & Operations team ben je verantwoordelijk voor het verlenen van ondersteuning aan eindgebruikers via verschillende communicatiekanalen. Je beheert tickets, volgt de Service Queue op, communiceert met gebruikers, lost software- en hardwareproblemen op, en biedt ondersteuning bij autorisatieproblemen. Bovendien neem je deel aan teammeetings en lever je ondersteuning aan lopende projecten. In de rol van IT Support medewerker in Anderlecht ben je een essentieel onderdeel van de ondersteuning binnen de bancaire omgeving. Het is belangrijk dat je  een professionele uitstraling hebt, punctueel bent en een solide basis in ICT beheert. Dit betreft een contract van 3 maanden met onmiddellijke start.

Verantwoordelijkheden ⚖️

 • Zorg dragen voor de naadloze beschikbaarheid van de server-side infrastructuurcomponenten in een complexe en dynamische omgeving, waar wereldwijd diensten worden verleend. Dit dient te gebeuren met inachtneming van technische normen en strikte beveiligingsrichtlijnen van de bank.
 • Uitvoeren van gespecialiseerde taken gerelateerd aan het onderhoud van alle besturingssystemen, servers en servergebaseerde applicaties. Dit kan zowel plaatsvinden in de datacenters locaal als op wereldwijde locaties bij klanten. Het doel is om alle locaties te voorzien van volledig operationele systemen met de hoogst mogelijke beschikbaarheid, tegen de beste kosten/batenverhouding en met minimale onderbreking van bedrijfsapplicaties die afhankelijk zijn van deze besturingssystemen en servers.
 • Ontwerpen en beheren van de implementatie van besturingssystemen, servergebaseerde applicaties en servers. Dit om ervoor te zorgen dat aan de zakelijke vereisten kan worden voldaan op zowel korte als lange termijn

Kwalificaties ✔️

 • Ervaring in de installatie en optimalisatie van besturingssystemen.
 • Gemiddelde scriptervaardigheden voor het automatiseren van subtaken.
 • Werkende kennis van clusteringconcepten.
 • Minimaal 1 jaar ervaring als IT-systeem- en/of applicatiebeheerder.
 • Zowel Frans- als Nederlandstalig 1 van de talen vloeiend.
 • Professioneel voorkomen.

Aanbod 💰

  • Groei mee met ons: Stap in een rol vol uitdagingen binnen een hecht team, waar jouw groei hand in hand gaat met onze bedrijfsexpansie.
  • Teamwerk: Word deel van een team vol gedrevenheid en passie, waar elke dag inspireert.
  • Ontwikkelingskansen: Wij bieden een pad vol mogelijkheden voor zowel jouw persoonlijke als professionele ontwikkeling.
  • Belonend Pakket: Geniet van een aantrekkelijk salaris, inclusief bedrijfswagen, tankkaart, laptop, maaltijdcheques, samen met diverse andere voordelen die jouw harde werk waarderen.
  • Werkomgeving: Werk in een omgeving die innovatie ademt en dagelijks inspiratie biedt.Voel jij de drive? Zie jij jezelf al schitteren als onze nieuwe consultant, een rol waarin je jouw passie en talent volop kan inzetten? Ben je klaar om jouw unieke bijdrage te leveren aan ons groeiende succesverhaal? Laat van je horen – wij wachten op jou!

🚀 Grijp je kans!

  .doc, .docx, .odt, .pdf / max. 5 mb

  .doc, .docx, .odt, .pdf / max. 5 mb

  Wij zetten ons in voor het verbeteren van uw online ervaring. Daarom gebruiken we op onze website cookies en verwerken we persoonlijke gegevens, met als doel om uw surfervaring te optimaliseren en te personaliseren.