Netwerk Security Specialist🔧

Bij BLR Consultancy streven we naar betrouwbaarheid, groei en innovatie. Wij bieden hoogwaardige consultancydiensten aan onze klanten en consultancypartners, met een sterke focus op IT-consultants. Onze kernwaarden omvatten betrouwbaarheid, leergerichtheid, resultaatgerichtheid, samenwerking en innovatie.

Title: Netwerk Security specialist
Project Location(s): Brussel, België
Experience: Master diploma
Compensation: Payroll/Freelance

Jobinhoud

Als Netwerk Security Specialist werk je binnen het Netwerk (& Security) Infrastructuur Team. Je hoofdtaak is het beveiligen en segmenteren van het uitgebreide netwerk van het bedrijf. Je implementeert het security framework, beheert firewalls en andere beveiligingsproducten, en leidt zelfstandig Netwerk Security projecten. Je werkt nauw samen met verschillende teams en afdelingen om productieonderbrekingen te minimaliseren in dit 24/7 operationele bedrijf.

Verantwoordelijkheden ⚖️

Implementatie van het security framework.

Beheer van firewalls en andere securityproducten.

Op korte termijn zelfstandig plannen en uitvoeren van Netwerk Security projecten.

Samenwerken met teams en afdelingen om productieonderbrekingen te minimaliseren.

Kwalificaties ✔️

Master diploma of vergelijkbaar door ervaring.

Analytisch denkvermogen.

Grondige kennis van hardware en technologieën/protocollen, zoals Cisco switches, subnetting, routing (BGP, OSPF), LAN/VLAN, TCP/IP (DNS, DHCP, HTTP, SSH, FTP), industriële netwerkprotocollen (bv. Profinet), analyse van netwerkcommunicatiestromen, network management, en security.

Ervaring met Fortinet producten en werken in een 24/7 productieomgeving is een pluspunt.

Competenties: goede communicatieve en organisatorische vaardigheden, teamplager, initiatiefrijk en vloeiend in Nederlands en Engels

Aanbod 💰

Groei mee met ons: Stap in een rol vol uitdagingen binnen een hecht team, waar jouw groei hand in hand gaat met onze bedrijfsexpansie.

Teamwerk: Word deel van een team vol gedrevenheid en passie, waar elke dag inspireert.

Ontwikkelingskansen: Wij bieden een pad vol mogelijkheden voor zowel jouw persoonlijke als professionele ontwikkeling.

Belonend Pakket: Geniet van een aantrekkelijk salaris, inclusief bedrijfswagen, tankkaart, laptop, maaltijdcheques, samen met diverse andere voordelen die jouw harde werk waarderen.

Werkomgeving: Werk in een omgeving die innovatie ademt en dagelijks inspiratie biedt.

Voel jij de drive? Zie jij jezelf al schitteren als onze nieuwe consultant, een rol waarin je jouw passie en talent volop kan inzetten? Ben je klaar om jouw unieke bijdrage te leveren aan ons groeiende succesverhaal? Laat van je horen – wij wachten op jou!

🚀 Grijp je kans!

    .doc, .docx, .odt, .pdf / max. 5 mb

    .doc, .docx, .odt, .pdf / max. 5 mb

    Wij zetten ons in voor het verbeteren van uw online ervaring. Daarom gebruiken we op onze website cookies en verwerken we persoonlijke gegevens, met als doel om uw surfervaring te optimaliseren en te personaliseren.