Project Engineer 🔌

Bij BLR Consultancy streven we naar betrouwbaarheid, groei en innovatie. Wij bieden hoogwaardige consultancydiensten aan onze klanten en consultancypartners, met een sterke focus op IT-consultants. Onze kernwaarden omvatten betrouwbaarheid, leergerichtheid, resultaatgerichtheid, samenwerking en innovatie.

Title: Project Engineer
Project Location(s): Brussel
Experience: > 3 jaar ervaring
Compensation: Payroll/ Freelance
Languages: NL,FR,EN

Jobinhoud

Als Project Engineer Substation Service zal je meewerken aan elektrische infrastructuurprojecten (380, 220, 150, 70 en 36 kV) met betrekking tot hoogspanningsposten of -lijnen. Je bent de verbindende schakel tussen de projectleider en het engineeringbureau, waarbij je verantwoordelijk bent voor de technische uitwerking van projecten binnen een multidisciplinair team.

Verantwoordelijkheden ⚖️

 • Samenwerken met het projectteam voor de technische uitwerking van projecten, van haalbaarheidsstudie tot projectafsluiting.
 • Effectief samenwerken met de projectleider, collega Project Engineers en externe partners. Zorgen voor duidelijke communicatie en rapportage over de voortgang van het project.
 • Waarborgen van de samenhang en kwaliteit van het ontwerp. Bewaken van de functionaliteit van het project en nemen van proactieve maatregelen om het project volgens planning en scope op te leveren.
 • Begeleiden van het designteam tijdens de detailstudie en ervoor zorgen dat de studies kwalitatief en volgens de afgesproken scope worden uitgevoerd. Assisteren van de Project Leader met technische ondersteuning tijdens de uitvoeringsfase.
 • Toepassen van technische expertise binnen het hoogspanningsdomein om projecten succesvol uit te voeren en de kwaliteit te waarborgen.

Kwalificaties ✔️

 • Masteropleiding in elektrotechniek of elektromechanica, of gelijkwaardig door ervaring.
 • Technische ervaring binnen het hoogspanningsdomein is een pluspunt.
 • Perfecte kennis van het Nederlands of het Frans, met kennis van de andere landstaal als een belangrijke troef.
 • Sterke verantwoordelijkheidszin, organisatietalent en communicatieve vaardigheden.
 • Interesse in de energiesector en een teamspeler met een vlotte assertiviteit en klantgerichtheid.

Aanbod 💰

Groei mee met ons: Stap in een rol vol uitdagingen binnen een hecht team, waar jouw groei hand in hand gaat met onze bedrijfsexpansie.

Teamwerk: Word deel van een team vol gedrevenheid en passie, waar elke dag inspireert.

Ontwikkelingskansen: Wij bieden een pad vol mogelijkheden voor zowel jouw persoonlijke als professionele ontwikkeling.

Belonend Pakket: Geniet van een aantrekkelijk salaris, inclusief bedrijfswagen, tankkaart, laptop, maaltijdcheques, samen met diverse andere voordelen die jouw harde werk waarderen.

Werkomgeving: Werk in een omgeving die innovatie ademt en dagelijks inspiratie biedt.

Voel jij de drive? Zie jij jezelf al schitteren als onze nieuwe consultant, een rol waarin je jouw passie en talent volop kan inzetten? Ben je klaar om jouw unieke bijdrage te leveren aan ons groeiende succesverhaal? Laat van je horen – wij wachten op jou!

🚀 Grijp je kans!

  .doc, .docx, .odt, .pdf / max. 5 mb

  .doc, .docx, .odt, .pdf / max. 5 mb