Senior Data Manager 📋

Bij BLR Consultancy streven we naar betrouwbaarheid, groei en innovatie. Wij bieden hoogwaardige consultancydiensten aan onze klanten en consultancypartners, met een sterke focus op IT-consultants. Onze kernwaarden omvatten betrouwbaarheid, leergerichtheid, resultaatgerichtheid, samenwerking en innovatie.

Title: Senior Data Manager
Project Location(s): Brussel
Experience: > 5- 10 jaar ervaring
Compensation: Payroll/ Freelance

Jobinhoud

Als Senior Data Manager ben je verantwoordelijk voor het leiden van verbeteringen in de manier van werken binnen data engineering, met een speciale focus op de logica voor gegevensinname in datawarehouses en big data systemen. Je werkt nauw samen met externe consultants om een kader te implementeren met richtlijnen en controlemechanismen om de kwaliteit van de opleveringen objectief te meten en deze te integreren in de DevOps-werkwijze.

Verantwoordelijkheden ⚖️

 • Implementeren van een raamwerk met richtlijnen en controlemechanismen om de kwaliteit van opleveringen objectief te meten en deze te integreren in de DevOps-werkwijze.
 • Samenwerken met hoofdstukleiders (verantwoordelijk voor de vaardigheden van het personeel) en producteigenaars (verantwoordelijk voor de levering) om vaardigheidstekorten te bespreken, beste praktijken te delen, het selectieproces te verbeteren, enzovoort.
 • Analyseren van bedrijfsaanvragen van intake tot operaties en voorstellen doen om het werk beter, eenvoudiger en sneller te doen.
 • Beoordelen van de status van huidige efficiëntie-initiatieven (CI/CD, documentatie, KPI’s, sourcing, enzovoort) en voorstellen doen om de voortgang te versnellen.
 • Aanbevelingen doen over data-architectuur en tools die de time-to-market kunnen verbeteren of het aantal man-dagen voor oplevering kunnen verminderen.
 • Leiden van acties in nauwe samenwerking met belanghebbenden.
 • Rapporteren en presenteren van het actieplan, de voortgang en de resultaten aan een executive publiek.

Kwalificaties ✔️

 • 5-10 jaar ervaring met data engineering en architectuur, kwaliteitsbeheer en de levenscyclus van softwareontwikkeling.
 • Bachelor- of masterdiploma, bij voorkeur in ICT, of gelijkwaardige ervaring.
 • Vaardigheden in projectmanagement en coördinatie met een gestructureerde aanpak.
 • Uitstekende communicator naar zowel technische als niet-technische personen.
 • In staat om te presenteren voor een executive publiek.
 • Ervaring met de agile methodologie.
 • Gedrevenheid om dingen te laten gebeuren en vooruitgang te boeken.
 • Energiek, enthousiast en gepassioneerd.

Aanbod 💰

Groei mee met ons: Stap in een rol vol uitdagingen binnen een hecht team, waar jouw groei hand in hand gaat met onze bedrijfsexpansie.

Teamwerk: Word deel van een team vol gedrevenheid en passie, waar elke dag inspireert.

Ontwikkelingskansen: Wij bieden een pad vol mogelijkheden voor zowel jouw persoonlijke als professionele ontwikkeling.

Belonend Pakket: Geniet van een aantrekkelijk salaris, inclusief bedrijfswagen, tankkaart, laptop, maaltijdcheques, samen met diverse andere voordelen die jouw harde werk waarderen.

Werkomgeving: Werk in een omgeving die innovatie ademt en dagelijks inspiratie biedt.

Voel jij de drive? Zie jij jezelf al schitteren als onze nieuwe consultant, een rol waarin je jouw passie en talent volop kan inzetten? Ben je klaar om jouw unieke bijdrage te leveren aan ons groeiende succesverhaal? Laat van je horen – wij wachten op jou!

🚀 Grijp je kans!

  .doc, .docx, .odt, .pdf / max. 5 mb

  .doc, .docx, .odt, .pdf / max. 5 mb

  Wij zetten ons in voor het verbeteren van uw online ervaring. Daarom gebruiken we op onze website cookies en verwerken we persoonlijke gegevens, met als doel om uw surfervaring te optimaliseren en te personaliseren.