11a252dd-54de-4aa9-97a2-1c389af4f928

Cloud Oplossingen

Je vraagt je zeker af: Wat is de cloud?

Wel, het online opslaan van bestanden noemen we ook wel opslaan in de cloud.  Het geeft aan dat er via internet gewerkt wordt en niet lokaal gewerkt wordt. De infrastructuur staat dus ergens anders. Waar? In een datacenter, waardoor je zelf geen serverruimte nodig hebt.

Met cloudcomputing wordt het runnen van een bedrijf gemakkelijker. Cloudcomputing is voordelig, schaalbaar, flexibel, altijd up-to-date, betrouwbaar en veilig. Dit betekent dat u meer tijd kunt besteden aan belangrijke zaken en u minder tijd kwijt bent aan het beheer van de onderliggende details.

The clouds, the only birds that never sleep

Microsoft 365, Office 365 & Azure

Microsoft 365 is een cloud platform voor bedrijven. Ideaal voor bedrijven die een makkelijk oplossing zoeken voor de productiviteit binnen de onderneming. Binnen Microsoft 365 zijn verschillende componenten, bijvoorbeeld Office 365 maar hier zit veel meer in!

Microsoft wil dat u Microsoft 365 beschouwt als een natuurlijke evolutie van uw huidige omgeving. Waarom zou u Office 365 aanschaffen als u al deze andere Microsoft-voordelen voor een klein beetje meer kunt krijgen? En dit is logisch. Microsoft 365 heeft veel nieuwe functies die ideaal zijn voor het kleinere bedrijf: een plug-n-play productiviteitsplatform dat de kopzorgen van beveiliging beheert in één gebundeld platform – plus Office 365.

Voor alle duidelijkheid: u kunt nog steeds migreren naar alleen Office 365. U krijgt gewoon niet alle geweldige functies van Windows 10 Pro of Enterprise Mobility & Security.

m365

Microsoft Azure is het platform dat Microsoft ter beschikking stelt om de infrastructuur van jouw bedrijf in de cloud te zetten. Lees hieronder de voordelen van Azure Cloud Computing.

Microsoft Azure cloud(1)

Voordelen van Cloud Computing

Je hebt altijd de mogelijkheid om te stoppen met betalen voor resources die je niet meer nodig. Het is niet nodig om dure infrastructuur te kopen en beheren terwijl deze niet volledig gebruikt wordt.  Aanvullende resources? Die bestaan niet meer, je betaald voor wat je gebruikt.

U kunt meer of minder resources en services gebruiken op basis van de vraag of workload op een specifiek moment.

Dankzij cloudgebruik hoeft u zich niet meer bezig te houden met het onderhouden van softwarepatches, hardware-installatie, upgrades en andere IT-beheertaken. Dit alles wordt automatisch voor u geregeld zodat u altijd beschikt over de nieuwste en beste hulpprogramma’s voor uw bedrijf.

Wanneer u een bedrijf runt, wilt u erop kunnen rekenen dat uw gegevens altijd beschikbaar zijn. Cloudcomputingproviders bieden services voor gegevensback-ups, herstel na noodgevallen en replicatie van gegevens om ervoor te zorgen dat uw gegevens altijd veilig zijn.

Cloudproviders bieden een breed scala aan beleidsregels, technologieën, besturingselementen en deskundige technische vaardigheden waardoor u van betere beveiliging profiteert dan anders haalbaar zou zijn in de meeste organisaties. Het resultaat is een uitstekende beveiliging waarmee gegevens, apps en infrastructuur worden beschermd tegen mogelijke bedreigingen.

Wat houdt deze service voor jou in?

Met cloudcomputing wordt het runnen van een bedrijf gemakkelijker.

Elk bedrijf krijgt bij ons een gepersonaliseerde aanpak. Onze klanten zijn steeds verrast door de verschillende mogelijkheden die wij ze aanbieden. Bij een implementatie of migratie naar de cloud hebben wij steeds oog voor details en vinden we voor elk bedrijf een gepaste oplossing.

Door de expertise en ervaring die we hebben opgebouwd in ons vak, komt het bedrijf er steeds sterker uit als voordien.

  • Intake – Introductie en intake gesprek
  • Audit – Audit van de huidige omgeving
  • Plan – Er wordt een duidelijk plan van aanpak opgemaakt
  • Oplevering – Het project wordt opgeleverd door onze Engineer
  • Training – Personeel krijgt een opleiding van de opgeleverde diensten

Wacht niet tot morgen. Start vandaag nog jouw transitie naar de cloud en laat je begeleiden door onze Cloud experten.

Vragen?

Heb jij vragen over één of meerdere services? Aarzel niet om met ons contact op te nemen!

BLR Consultancy groeit dagelijks dankzij de excellente relatie met de klanten. Wij zijn trots op het vertrouwen dat ze in ons hebben. Dat onderscheid ons van de andere bedrijven in de IT-sector.

Amine
Founder & CEO, BLR Consultancy

Heb jij interesse in deze service?