17bb472d-4be5-4b25-b89b-10a828094d25

Support & Helpdesk

Wij staan in voor de technische ondersteuning van al uw IT gerelateerde faciliteiten.

Onze helpdesk is bedoeld om u als klant of interne gebruiker van informatie en ondersteuning te voorzien met betrekking tot bedrijfsprocessen, producten en diensten. Het doel is om een centrale bron van antwoorden te zijn. Er bestaat een mogelijkheid om een Support-Engineer permanent beschikbaar te stellen in uw bedrijf.

Anything is possible when you have the right people there to support you.

IT Servicedesk

Een IT Servicedesk is voor het bedrijf een eerste aanspreekpunt voor IT gerelateerde vragen. Deze wordt vaste uren bemand door een aantal support medewerkers die gespecialiseerd zijn in het oplossen van IT problemen.

De meeste bedrijven werken met een interne IT Servicedesk waarbij de IT medewerkers steeds fysiek aanwezig zijn. Om het de bedrijven makkelijk te maken, bied BLR Consultancy een IT Servicedesk ook als een off site Managed Service. Hierbij kunnen wij uw IT problemen vanop afstand oplossen.

Voordelen van een IT Servicedesk

Doordat de problemen rechtstreeks bij de support medewerkers terechtkomen, kan er kort op de bal gespeeld worden. De servicedesk monitort de systemen en houdt de problemen nauw in het oog.

Eindgebruikers hebben een luisterend oor doordat er rechtstreekse contact is met een support medewerker. Rechtstreeks contact zorgt voor een snellere probleemoplossing.

Kennis is het meest waardevolle dat een service desk kan bezitten en om de best mogelijke dienst aan te bieden moet die kennis van de hoogst mogelijke kwaliteit zijn.

Een helpdesk met het juiste personeel kan veel van het routine-IT werk aan. Een service desk biedt de organisatie een relatief goedkope optie om het meer eenvoudige werk over te nemen van duurdere experts.

Een servicedesk team kan flexibel met het bedrijf mee uitbreiden.

Wat houdt deze service voor u in?

Als service partner beschikken wij over de mogelijkheid om een Support Plan op maat van het bedrijf te maken. Het Support Plan wordt met oog voor detail uitgewerkt. Hierbij letten wij op de workload en stellen wij een geschikte oplossing voor.

  • Intake – Introductie en intake gesprek
  • Audit – Audit van de huidige probleemwerking
  • Plan – Er wordt een duidelijk plan van aanpak opgemaakt
  • Implementatie – Er wordt een IT Support oplossing geïmplementeerd

Meer informatie hierover kan u terugvinden onder onze Services: Consultancy en Managed Services.

Vragen?

Heb jij vragen over één of meerdere services? Aarzel niet om met ons contact op te nemen!

BLR Consultancy groeit dagelijks dankzij de excellente relatie met de klanten. Wij zijn trots op het vertrouwen dat ze in ons hebben. Dat onderscheid ons van de andere bedrijven in de IT-sector.

Amine
Founder & CEO, BLR Consultancy

Heb jij interesse in deze service?