Teams-spoke-sm

Telewerken & Collaboratie

Microsoft Teams verandert de manier waarop bedrijven werken en samenwerken. Teams biedt een enkele hub voor communicatie door online berichten, vergaderingen, spraak en mobile naadloos te integreren met Populaire Microsoft-producten zoals Office 365 en Sharepoint. Kortom, Teams maakt het externe personeel van de toekomst mogelijk.

Het succesvol implementeren van Microsoft Teams vereist planning en een juiste uitrol. Zonder een georganiseerd plan dat gericht is op implementatie, training, beheer en acceptatie kan uw Teams-implementatie resulteren in een wildgroei aan gegevens en gebruiksweerstand waardoor de verwachte productiviteitswinst wordt verminderd.

Daarom is het belangrijk dat je een ervaren Microsoft-Teams consultant van BLR Consultancy tot uw beschikking heeft. We helpen u bij het plannen, migreren, uitrollen en beheren van uw Teams-implementatie om te zorgen voor maximale rendement op uw IT-investering.

Great things in business are never done by one person. They’re done by a team.

7-powerful-ways-to-work-collaboratively

De moderne werkplek

Introduceer én moderniseer uw bedrijf met de nieuwe manier van werken op kantoor en verbind de collega’s met elkaar. Veel organisaties ondervinden dezelfde uitdagingen door het gebruik van verschillende applicaties waardoor het delen en zoeken van informatie bemoeilijkt wordt. Er gaat veel tijd verloren aan de inefficiëntie.

Mede dankzij de nieuwe technologieën is onze manier van werken geëvolueerd en kunnen werknemers steeds vaker thuiswerken. Via het internet kan je deelnemen aan videoconferenties en/of per mail communiceren met je collega’s. Maar is fysieke aanwezigheid tegenwoordig nog een vereiste?

Thuiswerken is in België nog niet goed ingeburgerd en wordt vaak beschouwd als synoniem voor inefficiënt werken terwijl het juist de beste manier is om je work-life balance stimuleren!

Voordelen van thuiswerk & online collaboratie

Het grote voordeel van thuiswerk is ongetwijfeld de flexibiliteit. Je dag en werk organiseren in functie van de schooluren van je kinderen of je hobby’s, dat is nu mogelijk.

Mensen die werken in een omgeving waarin ze zich goed voelen, zijn productiever.

Bepaal zelf je werkplek. Waar je ook bent, je hebt enkel een internetverbinding nodig.

Thuiswerk is kostenbesparend, het bedrijf moet immers minder uitgeven aan een fysieke werkplek, vervoerskosten en bedrijfswagens.

Je staat niet meer in de file, je verliest geen tijd door je klaar te maken om te vertrekken. Door thuis te werken win je al snel twee uur extra werktijd.

MS-Teams-750x440

Wat houdt deze service voor jou in?

De moderne werkplek is aangepast aan de manier waarop u vandaag en morgen werkt. Met de klassieke office-toepassingen krijgt u ook een set veilige cloud-verbonden tools die u helpen om samen te werken, te communiceren en productiever aan de slag te gaan. Het stelt u in staat een bedrijfsbreed verenigd ecosysteem voor de medewerkers te voorzien en uw IT-systeem ten alle tijden veilig en up to date te houden. BLR Consultancy zorgt voor een vlekkeloze overgang naar deze nieuwe manier van werken.

Vragen?

Heb jij vragen over één of meerdere services? Aarzel niet om met ons contact op te nemen!

BLR Consultancy groeit dagelijks dankzij de excellente relatie met de klanten. Wij zijn trots op het vertrouwen dat ze in ons hebben. Dat onderscheid ons van de andere bedrijven in de IT-sector.

Amine
Founder & CEO, BLR Consultancy

Heb jij interesse in deze service?