Project Manager 🤝

Bij BLR Consultancy streven we naar betrouwbaarheid, groei en innovatie. Wij bieden hoogwaardige consultancydiensten aan onze klanten en consultancypartners, met een sterke focus op IT-consultants. Onze kernwaarden omvatten betrouwbaarheid, leergerichtheid, resultaatgerichtheid, samenwerking en innovatie.

Title: Project Manager
Project Location(s): Brussel
Experience: > 3 jaar ervaring
Compensation: Payroll/ Freelance
Languages: NL,FR,EN

Jobinhoud

Voor onze klant in de energie sector, speel je een cruciale rol in het implementeren van technologische oplossingen om bestaande zakelijke problemen op te lossen. Je zult samenwerken met stakeholders om de behoeften te verfijnen, projecten te definiëren en succescriteria vast te stellen. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor het uitvoeren van proof of concept-projecten en het lanceren van oplossingen op industriële schaal. Oplossingen kunnen variëren van interne ontwikkelingen tot samenwerkingen met externe leveranciers via aanbestedingsprocessen.

Verantwoordelijkheden ⚖️

Je helpt stake-holders bij het verfijnen van uitgedrukte behoeften om projecten en succescriteria te definiëren. Wanneer je een oplossing vindt die een zakelijk probleem kan aanpakken, voer je een proof of concept uit samen met de betrokken stakeholders en, op basis van het succes ervan, lanceer je de industrialisatie van de oplossing, die vervolgens wordt overgenomen door een andere afdeling. Oplossingen kunnen software of technologieën zijn die worden geleverd door interne afdelingen (softwareontwikkeling, machine learning, AI, IoT, enz.) of door externe leveranciers zoals startups of gevestigde leveranciers, soms via een aanbestedingsproces.

Je wordt verwacht continu te communiceren met de Innovatie Portfolio Managers / SPOC’s (Single Points of Contact) die het algehele innovatieroadmap en strategische belanghebbendenafstemming per kernactiviteit beheren.

Kwalificaties ✔️

 • Sterke technische vaardigheden, met begrip van een breed scala aan technologieën, waaronder:
  • Cybersecurity
  • Kunstmatige intelligentie (grote taalmodellen)
  • Ruimtelijke beeldvormingsprogramma’s (zoals drone/lidar)
  • Robotica
  • Internet of Things (IoT)
  • Mens-computerinterfaces
  • Satellietconnectiviteit
 • Ervaring in innovatieprojectmanagement met bewezen successen in het leveren van technologiedemonstratieprojecten, het managen van belanghebbenden en het creëren van realistische projectplannen.
 • Uitstekende communicatieve vaardigheden, zowel intern als extern, inclusief het vermogen om technische concepten duidelijk uit te leggen aan niet-technische belanghebbenden.
 • Passie voor het bijhouden van de nieuwste technologische ontwikkelingen en het begrijpen van de zakelijke behoeften om innovatieve Proof of Concept-projecten te ontwikkelen die specifieke zakelijke uitdagingen aanpakken.

Aanbod 💰

Groei mee met ons: Stap in een rol vol uitdagingen binnen een hecht team, waar jouw groei hand in hand gaat met onze bedrijfsexpansie.

Teamwerk: Word deel van een team vol gedrevenheid en passie, waar elke dag inspireert.

Ontwikkelingskansen: Wij bieden een pad vol mogelijkheden voor zowel jouw persoonlijke als professionele ontwikkeling.

Belonend Pakket: Geniet van een aantrekkelijk salaris, inclusief bedrijfswagen, tankkaart, laptop, maaltijdcheques, samen met diverse andere voordelen die jouw harde werk waarderen.

Werkomgeving: Werk in een omgeving die innovatie ademt en dagelijks inspiratie biedt.

Voel jij de drive? Zie jij jezelf al schitteren als onze nieuwe consultant, een rol waarin je jouw passie en talent volop kan inzetten? Ben je klaar om jouw unieke bijdrage te leveren aan ons groeiende succesverhaal? Laat van je horen – wij wachten op jou!

🚀 Grijp je kans!

  .doc, .docx, .odt, .pdf / max. 5 mb

  .doc, .docx, .odt, .pdf / max. 5 mb