BLR Consultancy

BLR Consultancy is opgericht in 2019 met de missie om zich te onderscheiden op de IT-markt. Dit, door een luisterend oor te zijn voor de klanten en advies op maat te geven. Onze focus ligt op het matchen van de juiste ICT consultants met de juiste projecten bij de juiste klanten.

Wat ons uniek maakt is onze aandacht voor de mens achter het profiel en onze excellente relatie met onze klanten.

Als IT Business Partner zijn we actief over heel België en staan we zelfs open voor internationale uitdagingen. Onze goede samenwerking met klanten en correcte investeringen in onze consultants, hebben geleid tot onze snelle groei. Dankzij onze expertise en flexibiliteit, zijn we in staat om onze klanten te helpen met hun specifieke IT-behoeften.

BLR Consultancy groeit dagelijks dankzij de excellente relatie met de consultants en klanten. Wij zijn trots op het vertrouwen dat ze allebei in ons hebben. Dat onderscheid ons van de andere bedrijven in de IT-sector.

Onze missie

Onze missie is om onze klanten te ondersteunen bij het realiseren van hun zakelijke doelstellingen door middel van onze expertische IT dienstverlening. Wij luisteren naar de specifieke behoeften van onze klanten en bieden op maat gemaakte oplossingen.

Onze focus ligt op de ontwikkeling van een stevige en duurzame relatie met onze klanten door middel van transparantie, betrouwbaarheid en respect.

Vragen?

Heb je vragen over een vacature? Je kan steeds een mail sturen naar info@blr-consultancy.be of onze contactformulier invullen.

BLR Consultancy groeit dagelijks dankzij de excellente relatie met de klanten. Wij zijn trots op het vertrouwen dat ze in ons hebben. Dat onderscheid ons van de andere bedrijven in de IT-sector.

Amine
Founder & CEO, BLR Consultancy

Op zoek naar een First Class IT Consultant?