BLR Consultancy

BLR Consultancy, een naam die nieuwsgierigheid wekt, nietwaar? Deze letters vertegenwoordigen meer dan alleen een afkorting; ze symboliseren ons unieke pad in de IT-wereld.

Opgericht in 2019 met een duidelijke visie: het leveren van uitmuntende IT-consultancy in heel België. Maar hoe onderscheiden we ons in deze competitieve sector? Door een combinatie van betrouwbaarheid, besef van eigen kunnen, leergierigheid, resultaatgericht voor zowel onze klanten als consultants. Elk talent wordt bij ons gestimuleerd en elke stem wordt gehoord. We streven naar impactvolle resultaten en bouwen aan relaties waarin elk individu telt.

Welkom bij BLR Consultancy, hier komen de beste consultants, de beste projecten en de beste klanten samen.

Onze missie 🧭

Sinds onze oprichting, heeft BLR Consultancy zich toegewijd aan het worden van de leidende partner en leverancier in kwalitatieve consultancy binnen België. Onze echte missie is om een betrouwbare werkgever te zijn, waarbij we elk talent op een gezonde en stimulerende manier ondersteunen. Onze aanpak is innovatief, gericht op het maken van een verschil en het hebben van een significante impact op andere bedrijven.

Wij leggen de nadruk op het behalen van concrete resultaten voor onze klanten. Dit bereiken we door onze deskundigheid te combineren met een flexibele houding, waardoor we nauwkeurig kunnen inspelen op de specifieke IT-behoeften van elk project.

In de kern van onze bedrijfscultuur staat samenwerking, waarbij elke stem binnen ons team en bij onze klanten gehoord wordt. We zijn trots op onze unieke aandacht voor de mens achter het profiel en onze excellente relaties met klanten. Als IT Business Partner actief in heel België en open voor internationale uitdagingen, streven we naar continue groei door goede samenwerking met klanten en investeringen in onze consultants.

“Onze missie fungeert als ons kompas, onze richting en onze betekenis. Het weerspiegelt onze kernwaarden en ambities, inspireert en motiveert ons team en onze klanten. Deze missie verenigt ons onder één gemeenschappelijk doel, stuurt ons naar continue groei en bevordert ons gezamenlijk succes.” – Sophia

BLR... Dat is ons DNA 🧬

Wat typeert nu eigenlijk ons DNA?

  • 🔒 Betrouwbaar Langdurige relaties opbouwen met vertrouwen en integriteit als fundament.
  • 🌱 Levenslang leren Persoonlijke ontwikkeling is binnen ons bedrijf een gewoonte.
  • 🎖️ Resultaat We stellen onszelf verantwoordelijk voor het bereiken van onze doelen en streven naar meetbare resultaten.

"De Onverwachte Leermomenten" 🌱

Op een kritiek moment, midden in een complexe systeemupgrade voor een belangrijke klant, ondervonden we een onverwachte systeemfout. Het probleem leek onoplosbaar, maar ons team weigerde op te geven. Met een mix van technische expertise, creatief denken en doorzettingsvermogen, werkten we onafgebroken door. Deze intense ervaring leerde ons niet alleen over de diepten van ons vakgebied, maar benadrukte ook onze betrouwbaarheid en ons vermogen om resultaten te leveren. Uiteindelijk, door samen te werken en van elkaar te leren, losten we het probleem op en leverden we een oplossing die de klant versteld deed staan. Dit voorval werd een representatief voorbeeld van onze kernwaarden in actie.

Jan

Jouw IT-skills kunnen in 1 ... 2 ... 3 ... het verschil maken!

Wij zetten ons in voor het verbeteren van uw online ervaring. Daarom gebruiken we op onze website cookies en verwerken we persoonlijke gegevens, met als doel om uw surfervaring te optimaliseren en te personaliseren.